Eventyrlig trugetur med bålkos og middag
Eventyrlig trugetur med bålkos og middag
Eventyrlig trugetur med bålkos og middag
Eventyrlig trugetur med bålkos og middag
Show full image
Hide full image

Eventyrlig trugetur med bålkos og middag

Passer for alle - fra småbarnsfamilien til vennegjengen som ønsker en litt annerledes opplevelse

Informasjon:

Leverandør: Vinternatt

Varighet: 3 timer. 16:00-19:00

Ordrefrist: Dagen før kl 20:00

Aldersgrense: Fra 4 år

Ta med: Varme klær, kle deg etter været.

Pris inkluderer: Truger, guide, hodelykt, varme fotposer, bål og middag med dessert.

Hvor: Starter fra Vestlia Resort - Ønsker du et annet sted, ta direkte kontakt med Vinternatt.

Kontaktinformasjon: Vinternatt, [email protected] - tlf. 41 63 65 79


Bli med på en unik villmarksopplevelse ute i skogen og over isen. Turen går på truger i lett terreng gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden. Det blir dyrespor i snøen, stjernebilder på himmelen og vinterkvelden tett på. Midt i skogen sanker dere ved og lager bål i skogbunnen. Rundt bålet blir det pølsegrilling og servering av tradisjonell norsk bålmat. Truger er noe alle kan gå på, barn som voksne, derfor er dette en ypperlig måte å samle storfamilien på i vinter.

Denne eventyrlige trugeturen kan også gjøres andre steder, for eksempel utenfor din hytte eller der du bor. Store grupper kan også bestille denne opplevelsen, passer fint på firmaturen eller som en overraskelsestur for de eldre i familien. Trugeturen kan gjennomføres alle dager hele vinteren på bestilling.


Vinternatt stiller med førsteklasses truger og fotposer til alle, hodelykter, ved, pølse og lompe med tilbehør. Det blir noe søtt i koppen og dessert over bålet. Din guide vil også dele av sin erfaring som friluftsveileder og gi noen smakebiter av sin karriere som sangerinne rundt bålet under stjernehimmelen.


En eventyrlig trugetur er kos på tur, lærerikt og minneverdig. Hilde din guide har lang erfaring med å arrangere turer for småbarnsfamilier, firmaturer og er ekspert på å gjøre hver tur unik, tilpasset alles behov og kanskje aller viktigst gøy for de minste.


Har du spørsmål er du velkommen til å skrive direkte til guiden Hilde på [email protected]

Vinternatt kan arrangere en hel dag med forskjellige ute aktiviteter og opplevelser, det er bare fantasien som setter begrensinger.