Utvikling logo web
Lita1
Lita2
Kikut Alpin Lodge sommer
Stue 1
Stue 2
Skilocker

SkiGeilo Utvikling

Helhetlig utvikling av Geilo ligger vårt hjerte nærmest. SkiGeilo Utvikling har et sterkt fokus på utvikling av destinasjonen, infrastruktur, boliger, fritidsboliger og skisenteret. Gjennom vår lokale tilhørighet har vi som målsetning å bidra til å øke Geilos attraksjonskraft, både som reisemål og bosted - året rundt. Det er et totalt og bredt samfunnsengasjement, hvor vi alltid ser helheten i planene vi gjør – i forbindelse med hele Geilo. 

Våre nærmeste fokusområder: 

  • Nye Geilo Taubane
  • Grønn transport og mobilitet
  • Vestlia Reiselivsområde med infrastruktur og miljøopprydding
  • Bidra til fellesgoder og infrastruktur
  • Realisere arealer til boliger og fritidsboliger

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

Se våre prosjekter nedenfor

Kikut Alpin Lodge

Fritidsleiligheter slopeside på Geilo! 

På gode 1020 moh ligger Kikut, snøsikkert, solfylt og med den friskeste luften du kan tenke deg. Kikut er det beste utgangspunktet for aktiviteter hele året; langrenn og alpint om vinteren, eller sykkel- og fjelltur om sommeren. Her ligger alt til rette for å skape ekte høyfjellslykke!

Se boligvelger og meld interesse på kikutalpinlodge.no

Havsdalshøgda

Snart lanserer vi Havsdalshøgda! Nye fritidsleiligheter plassert midt i alpinbakken, ved langrennsløypene, tur- og sykkelstier. Omkranset av den vakreste natur; høyfjellet er rett utenfor døren i Havsdalshøgda.

Meld interesse på havsdalshøgda.no.

LÌTA

12 helt rå leiligheter med spektakulær utsikt!

LÍTA Kikut ligger på høyfjellet - hele 1010 moh. Prosjektet inneholder 12 arkitekttegnede leiligheter med høy kvalitet i hver eneste detalj. Leilighetene er på ca. 126 kvm over tre plan med romslig garasjeplass og egen bod. Her på Geilo befinner vi oss på kanten av Hardangervidda - Norges kanskje flotteste naturområde. Det er ingen tilfeldighet at vi valgte navnet LÍTA det er et gammelt norrønsk begrep og betyr nettopp, «se, skue». Se 360 visning, film og mer informasjon på www.litakikut.no. Kontakt våre meglere for visning av Lìta:

Jannike Herleiksplass, 97 97 51 51, [email protected]