Hegnarveien
Hegnarveien
Hegnarveien

Hytte til leie i Hegnaveien

 

Bo i Geilos aller mest komfortable og best beliggende storhytte

Nå har du en sjelden anledning til å nyte drømmeferien på en av Geilos aller mest komfortable og best beliggende storhytte. Med sin sentrale beliggenhet er det kun 5 minutters gange til Geilo sentrum med tog- og busstasjon, Dr. Holms, vinmonopol, kjøpesenter, dagligvare- og sportsbutikker, kafeer, restauranter m.m. 

Beskrivelse

Ut på Alpint er det 5 minutters gange til Geiloheisen og Taubanekroa, hvor skibussen går i shuttle trafikk mellom dalsidene på Geilo hele dagen. Hjem kan du skli direkte fra løypa og til hytta. SkiGeilo tilbyr hele 37 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, egne barneområder i Havsdalen, Vestlia og Kikut samt 3 terrengparker. Les mer om alpintilbudet på www.skigeilo.no. Her kan det også kjøpes skipass online og bestilles skiskole og skiutleie.

Ut på Langrenn kan en ta Geiloheisen og starte turen fra Geilotoppen, starte i sentrum og gå Ustedalsfjorden rundt, starte fra Kikut og gå mot Ruperanden eller mot Hardangervidda eller ta en runde i lysløypa ved Geilo skistadion. Mulighetene er mange! Se www.skisporet.no for oversikt langrennsløyper.
Av andre aktiviteter kan nevnes bowling og spa på Dr. Holms (nabo til Hegnavegen 23), samt Vestlia Resort som tilbyr bowling, spa samt Eventyrbadet med stort familievennlig svømmebasseng og en 82-meter lang vannsklie. På Geilo er det virkelig aktiviteter for alle!

Hegnavegen 23 går over 3 etasjer og har hele 340 kvm i bruksareal, og inneholder bl.a. 4 soverom (hvorav 1 mastersuite), 3 bad alle med dusj, 4 wc, badstue, kjøkken m/peis, tv-stue, stue m/peis, kjellerstue og garasje. Hytta er utstyrt med WiFi. 

Underetasje inneholder stor praktisk garasje med plass til 2 biler. Rikelig med lagringsplass til skiutstyr og annet. Direkte inngang fra garasje til praktisk omklednings/sko-rom med plass til skitøy, skisko etc. Videre inn i hytta garderobegang, separat WC samt et romslig bad med badekar, dusjnisje, vaskemaskin samt badstue. Nede finner en og barnas favoritt – en 45 kvm stor kjellerstue med stor sofa, stoler og tv m/dekoder. Ypperlig sted å slappe av om morgenen eller etter en lang dag ute i frisk luft! Det er vannbåren varme i hytta.

Hovedetasjen inneholder hall med skifer, eget garderoberom samt separat wc. Fra hall inn til romslig stue med peis, hjørnesofa og flere behagelige stoler, utgang til to terrasser fra stuen med vid utsikt mot Vestlia, samt adskilt egen TV-stue med stor sofa og tv m/dekoder samt Apple-TV. Videre inn til romslig og velutstyrt spisekjøkken fra Huseby med komfyr, stekeovn og oppvaskmaskin. Egen peis på kjøkken for lun og stemningsfull opplevelse. Vannbåren varme hall, wc, stuer og kjøkken. I hovedetasjen finner man og egen adskilt del med master suite med omkledningsrom, soverom med dobbeltseng, kommoder samt eget bad med wc og dusj. 

2. etasje med 3 soverom, eget bad med dusj samt separat WC. Håndvask på 2 av soverommene. Soverom 1 er et stort familierom med inntil 4 sengeplasser (den ene sengen til barn), soverom 2 med 2 dobbeltsenger, soverom 3 med dobbeltseng samt 1 ekstra seng til barn. I tillegg dobbeltseng i åpen soveplass i gang 2. etasje. 

Pris på forespørsel. Henvendelse til [email protected]

OBS! Hegnavegen 23 leies kun ut til familier.
Hytta egner seg meget godt for flere familier sammen.

Det er obligatorisk utvask kr 2 000,- etter endt opphold, og det kan leies sengetøy med håndklær for kr 250,- pr sett. Hytta er utstyrt for 10 personer+, innredning kan avvike fra noen av bildene.

Utleier Geilo Taubane Eiendom AS eies av Geilo Holding AS, selskapet som bl.a. eier SkiGeilo.