Lita1
Lita1
Stavisetten 4
Stavisetten 5
Kikut Alpin Lodge

Geilo Holding

Geilo Holding er en lokal aktør som eier og driver alpinanlegget SkiGeilo. Samtidig ønsker vi å være en sterk bidragsyter som eiendoms-og infrastrukturutvikler på hele Geilo. Gjennom vår lokale tilhørighet skal vi sammen øke Geilos attraksjonskraft både som reisemål og bosted, sommer som vinter. Våre ambisjoner om å utvikle Geilo mot disse målene er en drivkraft i alt vi gjør. Se noen av våre tilgjengelige eiendomsprosjekter nedenfor.

Kikut Alpin Lodge

55 nye fritidsleiligheter i hjertet av Kikut til salgs. Eksklusiv beliggenhet ski inn/ut!

På gode 1020 moh ligger Kikut, snøsikkert, solfylt og med den friskeste luften du kan tenke deg. Kikut er det beste utgangspunktet for aktiviteter hele året; langrenn og alpint om vinteren, eller sykkel- og fjelltur om sommeren. Nå er tiden inne for å sikre seg en leilighet på den best beliggende tomten - Kikut Alpin Lodge.

De 26 leilighetene vil variere i størrelse fra ca. 50-140 kvm. Med den råeste beliggenheten i Norges Beste Skiresort, får du direkte tilgang til alpinbakken, langrennsløyper, turterreng og sykkelstier. Det blir også felles smørelounge og trygg oppbevaring av sykler og skiutstyr i skilockers, som forenkler livet til aktive familier i høyfjellet.

Byggene er tegnet av arkitektene Jarmund & Co, der bruk av naturmaterialer og generøse vindusflater blir fremtredende.

Les mer på kikutalpinlodge.no

LÌTA

12 helt rå leiligheter med spektakulær utsikt!

LÍTA Kikut ligger på høyfjellet - hele 1010 moh. Prosjektet inneholder 12 arkitekttegnede leiligheter med høy kvalitet i hver eneste detalj. Leilighetene er på ca. 126 kvm over tre plan med romslig garasjeplass og egen bod. Her på Geilo befinner vi oss på kanten av Hardangervidda - Norges kanskje flotteste naturområde. Det er ingen tilfeldighet at vi valgte navnet LÍTA det er et gammelt norrønsk begrep og betyr nettopp, «se, skue». Se 360 visning, film og mer informasjon på www.litakikut.no. Kontakt våre meglere for visning av Lìta:

Henrik E. Morud, 90 72 59 50, @em1fjellmegleren.no

Gjermund S. Rosendal, 90 99 22 90, [email protected]