Covid-19

Covid-19 Gjesteinformasjon

 

Skal du besøke oss? Dette er det du trenger å forholde deg til

Vi kan heldigvis ønske velkommen til et åpent alpinanlegg og strålende skiforhold! Regjeringen har innført nye koronatiltak i Viken Fylkeskommune. Vi informerer derfor om følgende: (gjelder fra 12. april)

Heiser og heiskøer

 • Vi ANBEFALER at alle holder 2 meter avstand til de man ikke reiser med i tillegg til bruk av munnbind.
 • Alle kan fortsatt kjøre heis og organisere heiskø slik som er blitt gjort i hele vinter, uavhengig av hvilken kommune eller hvilket fylke dere er i. 
 • Ett ledig sete mellom "fremmede" (gjesten definerer selv sine nærkontakter) og T-krok alene hvis du ikke tar heisen med en nærkontakt. 
 • Det vil være kontroller ved heisene for å påse at folk ikke har med seg medbrakt alkohol inn i anlegget.

Skipass og skiresepsjoner

 • Skipass kjøpes kun på nett og hentes i en av våre pick-up bokser i et av våre baseområder.
 • Våre skiresepsjoner er åpne og du er velkommen inn som vanlig. 

Skiutleie og skishop

 • Våre skiutleier er nå åpne og du er velkommen inn.
 • Nyhet! Du kan nå bestille ulike skishop-produkter online! Se vårt utvalg her 

Skibuss

 • Skibussen har begrenset kapasitet og munnbind er påbudt 
 • Viktig! Kveldsbussen utgår ut sesongen. 

Serveringssteder

 • Våre serveringssteder vil holde åpent. Man vil kunne komme inn og bestille samt sitte inn og nyte maten.
 • Det er innført et forbud mot skjenking av alkohol over hele landet. 
 • Følg køanvisninger utenfor serveringsstedene og respekter at smittevern særlig på steder med kø er kritisk for å holde trengsel på et minimum.

Uteområdene i anlegget

 • Det er flere fine muligheter i anlegget for å nyte både solen og mat.
 • Det vil ikke være tillatt og nyte medbrakt alkohol i bakken eller anlegget. Dette for at vi ikke skal få ansamlinger av folk, og vi ber om at alle gjester respekterer dette.

Les videre for ytterligere informasjon. 

Generelle regler i anlegget 

Vi minner om at det IKKE er lov til å oppholde seg i skianlegget om du er syk eller i karantene.

Når du besøker oss, ber vi deg huske de 3 grunnleggende prinsippene:

1 – Hold 2 meter avstand til folk som ikke er en del av ditt daglige hushold
2 – Praktiser god håndhygiene: Vask hendene ofte, benytt håndsprit, og avgrens nys eller host inn i albuene
3 – Hold deg hjemme om du er syk eller i karantene

 

Helse og sikkerhet til våre gjester og ansatt er svært viktig for oss. Nedenfor finner du infromasjon om hva du kan forvente når du besøker oss:

 

Påbud om munnbind

Vi har innført påbud om munnbind i alle våre innendørsarenaer og på skibusser. Vi ber alle gjester ta med egne munnbind. Munnbind må tas på FØR man går inn. Vi ANBEALER også nå bruk av munnbind i alle våre køer både ute og innendørs. 
Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske grunner eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind. 

 

På besøk i alpinbakken & kontaktdetaljer

 

Transport til og fra skibakken – Skibuss

Ta på munnbind før du går inn på skibussene. Sett skiene i stativet og sprit hendene på håndsprit-automaten.

 

Skibussene har redusert kapasitet fra tidligere. Seter i midtgang og mot kjøreretningen kan kun brukes om man er i samme husstand eller reisefølge som personen ved siden av. Vi forsøker å bruke bussene så smidig som mulig, men er det fullt så er det fullt. Vent da på neste buss, den er kun noen minutter unna.

 

Kontaktdetaljer
Når du besøker vårt skianlegg, må du ha et smartcard (det er plastikkortet som du laster inn skipasset på.) For å være sikre på at vi kan kontakte gjester som er i anlegget kan det hende vi ber deg registrere navn og kontaktinformasjon når du kjøper skipass. Når du kjøper via vår nettbutikk vil dette lastes inn automatisk (etter første kjøp) og du kan gå direkte til heisen. Du kan kjøpe skipass online 
her.

 

Gjesteservice-Team
Når du er i vårt anlegg, og spesielt i baseområdene, kan det hende du legger merke til vårt Gjesteservice-Team. De er tilstede på travle dager for å minne våre gjester om å holde avstand, hjelpe til i køer og svare på spørsmål! Bare spør de dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til! De har gule vester på seg.

 

Heis/Heiskø
Det er viktig å holde avstand når du står i heiskøen. Hvis du unngår å gå på skiene til personen foran, er du godt sikret. Vi pleier å si at du skal holde èn stavlengdes avstand.

 

Når du benytter en av våre heiser, enten det er t-krok eller stolheis, kan du kun dele med personer fra ditt eget hushold. I stolheiser skal det være et ledig sete mellom fremmede.

Vi ønsker også at du til enhver tid benytter hansker eller votter i våre heiser. Våre ansatte vil desinfisere kroker og stoler med jevne mellomrom.

 

Mat & Drikke

Vi tilbyr take-away på våre serveringssteder. (Vestlia Skikafe, Havsdalskroa, Kikutkroa og Taubanekroa) 

 

Våre fantastiske ansatte
Våre ansatte vil gjøre alt de kan for å sørge for at ditt opphold i alpinanlegget på Geilo er trygt. Alle ansatte gjennomgår opplæring som blant annet inkluderer oppdaterte offentlige reguleringer, hygiene og annen viktig og relevant informasjon. Denne opplæringen iverksettes før de starter hos oss. Vi har en absolutt “Bli-hjemme-policy” dersom noen ansatte ikke føler seg vel. 
 

Skipass - Skiskole - Skiutleie:

 

Jeg ønsker å kjøpe et skipass
I år er vi spesielt opptatt av at du skal kjøpe skipasset ditt på nettet!
Du kan kjøpe skipasset 
her. Så snart du har lagt inn bestillingen vil du motta en bekreftelse via mail. Denne bekreftelsen inneholder en QR-kode, og denne kan du scanne (helt berøringsfritt) i en av våre 13 ulike pick-up-bokser, plassert på alle hoteller og skipassutsalg på Geilo. QR-koden kan leses direkte fra mobilskjermen din. Våre pick-up-bokser finner du her.
Dersom du trenger hjelp for å kjøpe online, send oss en mail på 
[email protected] eller ring oss på 320 90 000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!

 

Skileie

Våre skiutleier holder dessverre stengt. Vi kan likevel fortsatt sørge for at du har topp utstyr i bakken! Skiutstyr kan forhåndsbestilles her. Ditt utstyr vil bli laget klart for hentig på det utleveringsstedet du har bedt om, og leveres utenfor skiutleien. Alt utleieutstyr, inkludert ski, staver og hjelmer, blir rengjort etter hver utleie. Dersom du trenger hjelp for å bestille online, send oss en mail på [email protected] eller ring oss på 320 90 000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!

 

Skiskole / Skikurs

Våre skiresepsjoner holder dessverre stengt.

Skiskole kan gjennomføres i privattimer 1 til 1. Flere enn 1 person på undervisning tillates ikke. Skiskole må forhåndsbestilles over nett her. 
Dersom du trenger hjelp for å bestille online, send oss en mail på [email protected] eller ring oss på 320 90 000 – og vi hjelper deg så raskt som mulig!

 

 

Til deg som har barn som skal i bakken 

 

Vi og dere som foreldre har et felles mål om at alle barn skal være trygge i bakken. Derfor trenger vi hjelp fra både foreldre og barn for å overholde trygt smittevern. Bli gjerne med barnet første dagen i bakken og gjør dere godt kjent med våre nye rutiner. Vi tror det er lurt om både foreldre og barn vet hvordan det er hos oss i år.

 

Be barnet ditt om å bruke hansker eller votter når de er i bakken. Er det over 12 år må du huske å sende med munnbind.

Vi ser at barn og unge har et mindre bevisst forhold til avstand og kø. Vi ber derfor om at dere som foreldre/foresatte tar en ekstra prat med barna/ungdommene: Barn/unge må holde god avstand til andre, gjerne også vennene sine, under hele oppholdet i alpinbakken. 

Dersom ditt barn skulle være uheldig å skade seg, vil vi selvfølgelig trøste og hjelpe så godt vi kan. Vi kommer til å bruke munnbind. Da trenger vi beskjed så fort som mulig dersom barnet ditt skulle få symptomer i ettertid.

Det er viktig at alle følger instruksene fra vårt personale som skipatrulje, skiinstruktører, heisførere etc.

 

Ønsker du mer informasjon?

 

For mer informasjon:
Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til oss på 
[email protected]
Vi gleder oss masse til å ta imot dere til herlige vinterdager i alpinanlegget på Geilo.

Velkommen til oss!