SkiGeilo Skiskole - Teens 11-15 år

Dato: Mandag 22 feb 2021 - mandag 12 apr 2021

Gruppeskiskole for ungdom mellom 11-15 år.

 

Skiskolegruppene er delt inn i hvit, blå og rød etter nivå

Hvit:
For deg som ikke har prøvd ski før eller ikke har kontroll på å bremse og svinge. Vi trener på å bremse, svinge og kjøre heis.

Blå:
Du kan det grunnleggende; bremse, svinge og kjøre heis i blå bakker. Du vil bli sikrere, tryggere, øke farten og trene på å kjøre med parallelle ski.

Rød:
Du kjører med god fart og kontroll i røde bakker. Du vil trene teknikk for å kunne ta deg ned brattere terreng på en sikrere, mer stilfull og effektiv måte.

Info:
*Alle skiskolegrupper går fra mandag til fredag og varer 80 min.
Gruppeleksjoner med kun 2 deltakere vil vare i 3 dager.
Gruppeleksjoner med kun 1 deltaker vil vare i 2 dager.
Grunnet få deltakere vil disse leksjonene bli sett på som privatleksjoner, der instruktøren vil ha mulighet til å fokusere mer på de enkelte deltakere. (Pris vil være den samme.)
Vi vil ha en oversikt over deltakere først mandag ved gruppestart.
Om man booker feil gruppe (nivå og alder ) kan det være at vedkommende ikke kommer med på skiskolen.

Viktig informasjon ang Hvit gruppeskiskole! Man kan ikke booke hvit gruppe og starte dagen etter (tirsdag) med mindre det kan tas en privattime første dagen (mandag). Dette er fordi det er vanskelig for instruktørene våre når resten av gruppen har lært seg det grunnleggende (mandag) mens de som starter en dag senere (tirsdag) aldri har stått på ski før.

NB! Skiutstyr og skipass er ikke inkludert i prisen og må være klart før timen starter!

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Kontaktperson e-post
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7929.cbischannel-26822.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails