Høstpakke med hundekjøring

18 september 2023 - 31 oktober 2023

Fra 5235 NOK

Bestill nå

 

Husky Action barmarkstrening + overnatting 2 døgn

 

Pakken inkluderer:

  • 2 timers action barmarkstrening med vogn og hunder
  • Overnatting 2 døgn på hotell, i hytte eller leilighet
  • Selvhushold i hytte/leilighet, frokost inkludert på hotell

 

Action Barmark:

Sissel og hundene forbereder seg til vinterens mellomdistanse løp med barmarks turer i fine Skurdalen, og de inviterer til å delta på turen og treningen av hundene. Her får dere bli med på klargjøring av hundene, gjennomgang av hvordan å kjøre vogn og selve turen. Sissel er på landslaget i hundekjøring og har vært i Norgestoppen i noen år nå. Hennes hunder er av raskere typen, så denne turen har MYE fart. Denne turen passer spesielt godt for deg som har prøvd hundekjøring før, men synes det ble litt kjedelig og ønsket litt mer spenning.

Hundene er i denne perioden under opptrening, så antall turer vi holder er begrenset og med få deltakere. 

 

Varighet: 2 timer totalt, rundt 1 time med hundekjøring og resten av tiden går med til klargjøring av hundene, gjennomgang av kjøreteknikk, ta bilder og masse, masse kos med hundene.

Pris: Barn (6-11år) 1490,- Voksen (fra 12 år) 1690,- (nedre aldersgrense er 4år)

Antall: 4 gjester per tur

Bekledning: Vindtett og gjerne regntett jakke, vindtett bukse, varme støvler eller sko, lue, vindtette hansker/votter, ullundertøy og ullsokker. En hals/buff og briller som beskytter mot vind, regn eller grus. Klærne blir ofte litt skitne under en høsttur, det anbefales å ha på klær som tåler å være ute i all slags vær.

Oppmøte: Oppmøte er i Skurdalen, omtrent 20min med bil fra Geilo. Oppmøtested kan variere med tanke på jakt og været.

Kontaktinformasjon: [email protected] eller 924 66 920. Vi er en bitteliten bedrift med 2 turfolk som har stell og trening av hundene i første rekke, men vi prøver å være så tilgjengelig som mulig.

 

Priseksempel gjelder for 1 voksen + 1 barn med overnatting på Øen Turistsenter. Pris er hentet for 18-20 september 2023. 

Fra 5235 NOK

  • Action barmarks-hundekjøring
  • Overnatting to netter hos en av våre flotte overnattingssteder


Søk & bestill.

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-7929.cbischannel-26822.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index