Unik skiferie på Geilo

1 januar 2024 - 11 februar 2024
4 mars 2024 - 31 mars 2024

 

En uke på høyfjellet med fantastisk skikjøring og overnatting på selvhushold-hytte eller i leilighet - en skiferie du sent vil glemme! 

 

Fjellandsbyen Geilo tilbyr noe for alle! Et snøsikkert familievennlig skiparadis, med 46 nedfarter fordelt på to dalsider. Bakkene strekker seg helt ned i sentrum, og skibussen sørger for rask og enkel forflytning mellom dalsidene. Her finner man 4 barneområder og to terrengparker for alle nivåer, slik at hele familien kan finne sin favoritt! 

Pakken inneholder: 
  • 7 netter overnatting i selvhushold hytte eller leilighet. (søndag-søndag)
  • 6 dagers skipass (starter mandag).
  • Gratis skibuss

Skipass hentes ut i «pickup-boksene» til SkiGeilo som er tilgjengelig i alle ski resepsjoner, i resepsjonen på de fleste overnattingssteder samt Sport 1 og Spar i sentrum.
Skiskole og skileie: Vi anbefaler å forhåndsbestille skiskole og skiutleie dersom dette er ønskelig. Vennligst merk at det finnes flere skiutleie-lokaler i skianlegget, anbefaler derfor å finne skiutleien nær ditt overnattingssted. 

Noen av overnattingsstedene er ski in/ski out, ellers er du velkommen til å benytte SkiGeilo sin gratis skibuss som frakter deg til/fra og mellom skianlegget. Velkommen til en skiferie med aktiviteter skreddersydd for hele familien!

Ønsker dere å krydre ferien med det lille ekstra? Sjekk ut www.geilo.no for aktiviteter som hundekjøring, skiskole, kjelke, kanefart, snøscooter og mye mer! 


  • 7 netter overnatting i hytte eller leilighet med selvhushold.
  • 6 dagers skipass
  • Fantastisk skikjøring for hele familien!


Søk & bestill.

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline01, DB: o3.cbguide-7929.cbischannel-26822.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index