Flow Motion Sykkelpakke

18 august 2022 - 16 oktober 2022

 

Overnatting 2 døgn + 2 dager sykkelheis

 

Har du lyst å teste ut en av Norges råeste flytstier, Flow Motion? Da kan vi anbefale denne pakken for deg! Ta med enten familien eller vennegjengen på en uforglemmelig opplevelse. Flow Motion sørger for å utfordre deg, samtidig som du kan kjenne på en deilig mestringsfølelse når du har fullført.


Pakken inkluderer:

  • 2 overnattinger i enten hotell, hytte eller leilighet
  • Frokost hvis du bor på hotell, selvhushold på hytte eller leilighet
  • 2 dager heispass inkl smartcard, med plass til sykkel


I tillegg til Flow Motion har du tilgang til 2 flytstier til; Anaconda og Gold Digger, 2 røde løyper for de litt mer erfarne downhill/sti syklistene. Det finnes også pumptrack, mindre flytstier og hopplinjer i området rundt Vestlia Resort og langs Ustedalsfjorden.


Ønsker dere å leie sykkel, har Geilo Sommerpark Geilos største sykkelutleie. Her har de sykler i alle ulike størrelser og varianter. Vi anbefaler å leie sykkel i god tid før ankomst pga stor pågang.


På Geilo tilbyr vi også terreng og stisykkelkurs, guidede turer og du kan til og med leie din egen PT instruktør for å forbedre dine sykkel kunnskaper. Les mer på https://www.geilo.com/nb/aktiviteter/sommer/sykling.Fakta om Flow Motion Flytsti:

Lengde: 4 km

Gradering: Blå/Middels

Passer for: Fra ferske syklister med litt tekniske ferdigheter til øvede terrengsyklister

Beliggenhet: Toppen av stolheisen i Vestlia

Søk & bestill.

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 29.09.2022 18:06:35, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7929.cbischannel-26822.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index