10 km hundekjøring på Ustedalsfjorden
10 km hundekjøring på Ustedalsfjorden
10 km hundekjøring på Ustedalsfjorden
10 km hundekjøring på Ustedalsfjorden
Show full image
Hide full image

10 km hundekjøring på Ustedalsfjorden

Geilo Dogsledding med hundekjøring fra Geilo badestrand

Arrangør: Geilo Dogsledding

Varighet: 10 km turen tar ca. 45- 50 minutter avhengig av vær og føreforhold. 

Pris inkluderer: Hundekjøring, samt det å få hilse på hundene hvor vi gjerne svarer på eventuelle spørsmål dere måtte ha.

Pris: Barn under 2 år: Gratis. Gi beskjed om dere har med så små barn. Barn 3-11 år: 900 kr. Voksne regnes fra 12 år: 1100 kr.

Antall: Maks personer per hundespann er to voksne og et barn.

Ha på: Varm og vindtett jakke og bukse, varme sko, lue, hals og votter/hansker. Ta gjerne med solbriller/slalombriller.

Parkering: Parkeringsplassen ved Geilo Beach.

Aldersgrense:

  • Barn under 2 kjører gratis.
  • Barn opp til 11 år sitter i sleden sammen med en voksen.
  • Voksen regnes fra 12 år og kan da stå på slede om ønskelig.

(Ønsker barnet veldig gjerne å stå på slede prøver vi å få til løsning på dette, avhenger av vær og føre).

Møtested: Geilo badestrand, følg skilt «Geilo Dogsledding». Gå ca. 200 meter til start ute på isen på Ustedalsfjorden.

Ca. 2 km fra rundkjøring på Geilo i retning Bergen og RV7 . Ved 60.53070,8.18797 kjører inn på Hjalmevegen og følger veien til parkeringsplassen på Geilo Beach 60.52684,8.17993

Kontakt informasjon[email protected] eller +47 97630952

Viktig: Vi følger gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer, når det gjelder smittevern, og oppfordrer gjestene til å ha gode hygienerutiner.

De fleste har reiseforsikring i dag. Imidlertid er det viktig at dere sjekker ut om dere har gyldig reiseforsikring før dere blir med på hundekjøring. Geilo Dogsledding har sin egen forsikring, men alle som er med oss på hundekjøring deltar på eget ansvar og må ha egen reiseforsikring.


Hva kan du forvente på turen?

Geilo Dogsledding tilbyr 10km tur med hundespann med start på Ustedalsfjorden ved Geilo Beach. Her kjører vi med to storspann, og hvert hundespann har to sleder. Vi har valgt å kjøre med to sleder da vi er svært opptatt av at sikkerheten blir godt ivaretatt. Ved å kjøre med to sleder vil du som gjest få en spektakulær følelse av å være hundekjører. En gjest står på den fremste sleden og har god oversikt over hele hundespannet, mens en erfaren hundekjører står på sleden bak. Den andre gjesten sitter godt og varmt i sleden, og nyter turen på den naturskjønne Ustedalsfjorden bak de firbente heltene. 

Når vi kommer halvveis bytter vanligvis den som står på sleden med den som sitter i sleden, slik at begge får kjenne på opplevelsen av å kjøre storspann.


Hvem er Geilo Dogsledding?

Geilo Dogsledding er en liten familiebedrift som holder til på Ustaoset. Det er primært Steinar og Lars (far og sønn) som står for hundekjøringen. Ane (storesøster) bidrar også når det trengs, og Berit (mor) er bookingansvarlig. Vi har 20 veltrente og flotte hunder av rasen Alaskan Husky. Vi har drevet med hundekjøring i mange år, og et godt hundehold har alltid vært svært viktig for oss. Hundene trenes primært mot konkurransekjøring, men vi ønsker samtidig å tilby hundekjøring til Geilo sine gjester. Dette for at flere skal få muligheten til å få et innblikk i hvordan tilværelsen som hundekjører kan være.